7 posts / 0 new
Last post
manningpaul
manningpaul's picture
Offline
Last seen: 4 hours 15 min ago
Joined: 17/04/2014
Private Mail
I am trying to send a Pm. When I try to send it refers me to contact "Site Administrator" and doesn't send the message. I thought originally it might be a temporary problem with the site but it still won't send a couple of days later. Any thoughts? Regards Paul
Jonathan Kay
Jonathan Kay's picture
Online
Last seen: 1 min 35 sec ago
Joined: 17/04/2014

Has it ever worked for you?

It was working for me yesterday.

I'd email Shaun.

Jonathan

Shaun_E
Shaun_E's picture
Offline
Last seen: 50 min 4 sec ago
Joined: 17/04/2014

Who are you trying to send to (PM me if you like Smile ). Could be a problem with their mailbox.

Nick Chan
Nick Chan's picture
Offline
Last seen: 8 hours 33 min ago
Joined: 17/04/2014

PM working fine for me today

manningpaul
manningpaul's picture
Offline
Last seen: 4 hours 15 min ago
Joined: 17/04/2014
Always worked fine for me before. Still trying!!
Golf Juliet Tango
Offline
Last seen: 17 hours 13 min ago
Joined: 17/04/2014

The member may have chosen not to enable private messages.  This is possible within the User Profile.

"Disabling private messages prevents you from sending or receiving messages from other users."

Stephen Hubbard

Democratic dissent is not disloyalty, it is a positive civic duty

Shaun_E
Shaun_E's picture
Offline
Last seen: 50 min 4 sec ago
Joined: 17/04/2014

Paul - I think that the person you are trying to PM is no longer a member. Let me know the recipient and I can check.